Το εικαστικό εργαστήριο Μ20 είναι ένας μοντέρνος, φιλόξενος χώρος στο κέντρο της Πάτρας που επιδιώκει να φέρει τους μαθητές σε επαφή με τις εικαστικές τέχνες – ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική – μέσω της γνωριμίας και εξοικείωσης με πληθώρα υλικών, μέσων και τεχνικών.

Non-Toxic Commitment

Πολύ συχνά στον χώρο της τέχνης, με στόχο το καλύτερο εικαστικό αποτέλεσμα, γίνεται χρήση υλικών τα οποία είναι επιβλαβή για την υγεία και ιδιαιτέρα όταν αυτό αφορά μικρά παιδιά. Με απόλυτο σεβασμό στους μικρούς αλλά και μεγάλους μας μαθητές, στο εργαστήρι τέχνης Μ20 δεσμευόμαστε ότι χρησιμοποιούμε αποκλειστικά μη-τοξικά υλικά ενώ παράλληλα συνεχώς εξερευνούμε νέους ασφαλείς τρόπους να πετυχαίνουμε άριστα εικαστικά αποτελέσματα.

Οι Εικαστικοί μας

Ασπασία Τσούτσουρα

 

Η Ασπασία είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Κάλων Τεχνών της Αθήνας με κατεύθυνση Ζωγραφική, Χαρακτική και Ψηφιδωτό, ενώ έχει ολοκληρώσει και μεταπτυχιακές σπουδές στο Rochester Institute of Technology στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Στη διάρκεια του μεταπτυχιακού της η Ασπασία επικεντρώθηκε στην Γλυπτική και τη Χαρακτική με χρήση αποκλειστικά  μη-τοξικών μεθόδων. Κατά τη διάρκεια και μετά την  ολοκλήρωση των σπουδών της συμμετείχε με τα έργα της σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις σε Αμερική, Καναδά, Κίνα και Ελλάδα.

Περισσότερα για την Ασπασία και τη δουλειά της μπορείτε να βρείτε στον προσωπικό της ιστοχώρο.

www.aspasia-t.com

Αγγελική Τσέκενη

 

Η Αγγελική είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Κάλων Τεχνών της Αθήνας με κατεύθυνση  Ζωγραφική, Φωτογραφία,  Χαρακτική και Πολυμέσα. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Academy Minerva στην Ολλανδία όπου επικεντρώθηκε στα Διαδραστικά Πολυμέσα και την Φωτογραφία. Συμμετέχει ενεργά με τη δουλειά της σε διεθνείς εκθέσεις σε Ιταλία, Ολλανδία και Ελλάδα, ενώ από το 2013 εργάζεται ως δασκάλα εικαστικών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην διδασκαλεία της τέχνης.

Περισσότερα για την Αγγελική και τη δουλειά της μπορείτε να βρείτε στον προσωπικό της ιστοχώρο.

www.zeleble.net

M20 Art Studio

Σατωβριάνδου 3, Πάτρα

690 912 8240